Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα επερχόμενα προγράμματα;

Γραφτείτε τώρα στο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι από όλους!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε για ποιές από τις παρακάτω λίστες επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις

Please enable the javascript to submit this form

 

Περισσότερα Νέα Ανακοινώσεις

Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη
  Δημοκρατίας 25,
  Δ.Κ. Γέφυρας,
  Δήμου Χαλκηδόνος

2310 71 59 71

2310 71 52 41

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8.00 πμ με 4.00 μμ

 

ΚΑΠΗ Διαβατών,
  Αγίου Γεωργίου & Σπ. Παναγιώτου 2,
  Διαβατά

2310 71 59 71

2310 71 54 41

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8.00 πμ με 4.00 μμ

"ΑΡΙΣΤΟΝ" Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Το Κ. Ε .Κ Νεφέλη σε συνεργασία με την εταιρία Computer Academy δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα τους καθώς επίσης και τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν μέσω του ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ Επαγγελματικού Προσανατολισμού είναι ένα έμπειρο σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες- δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα του ατόμου και στη συνέχεια εντοπίζει τα επαγγέλματα που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος(ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και σε σπουδαστές και βοηθά στην επιλογή σχολείου, κατεύθυνσης και κυρίως επαγγελμάτων. Ειδικά για τους μαθητές Γ’ Λυκείου τα αποτελέσματα του τεστ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αξιόπιστα δεδομένα στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ γίνεται ως εξής:

  • Με τη βοήθεια Η/Υ
  • Απαντώντας σε 400 περίπου απλές ερωτήσεις ενδιαφερόντων και προτιμήσεων
  • Σε 40 περίπου λεπτά
  • Χωρίς μεσολάβηση ή έλεγχο τρίτων ή την επίδραση υποκειμενικών παραγόντων

Τα αποτελέσματα του τεστ δίνονται σε μια τελική ατομική έκθεση 60 περίπου σελίδων και παρουσιάζονται από καταρτισμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.

Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ είναι το πιο αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού γιατί:

  • Στηρίζεται σε πανεπιστημιακές έρευνες και μελέτες 30 ετών
  • Είναι σταθμισμένο σε περισσότερους από 40.000 νέους παγκοσμίως εκ των οποίων οι 10.000 νέοι είναι Έλληνες
  • Εξασφαλίζει με απόλυτα επιστημονικό τρόπο την αντικειμενικότητα και την ειλικρίνεια των απαντήσεων (έχει 5 βαθμούς αλήθειας)
  • Έχει δείκτη αξιοπιστίας (99%)
  • Η τελική έκθεση και τα αποτελέσματα εκδίδονται βάσει πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών. Γίνονται εκατομμύρια πράξεις, συγκρίσεις και συνδυασμοί από τον κεντρικό υπολογιστή για κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Το Κ.Ε.Κ. είναι στην ευχάριστη θέση  να προσφέρει το τεστ σε προνομιακή τιμή στην οποία περιλαμβάνονται 2 συνεδρίες. Στην πρώτη γίνεται η συμπλήρωση του τεστ, ενώ στη δεύτερη γίνεται η παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τον σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:2310715971 & 2310715241.

Αν θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα προγράμματα γραφτείτε στο newsletter μας!

* indicates required
Παρακαλώ επιλέξτε τουλάχιστον μια ομάδα

Please select all the ways you would like to hear from G-Soft Information Technology:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.