ΑΡΣΙΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΩΝ 43, ΑΘΗΝΑ

Αρ. Πρωτ: 1111/21

Ημερομηνία: 28/06/2021

Η Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Αθήνα προκηρύσσει 1 θέση πλήρους απασχόλησης Φροντιστή-Επιμελητή.

Η διάρκεια πρόσληψης θα είναι αρχικά έως 31-08-2021 με δυνατότητα ανανέωσης.

Θέση Φροντιστή-Επιμελητή πλήρους απασχόλησης

Απαραίτητα προσόντα:

• Απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Καλή γνώση αγγλικών
  • Άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας

Επιθυμητά προσόντα:

• Πτυχίο Παιδαγωγού ή Εκπαιδευτικού ή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), Κοινωνικού Λειτουργού, Ψυχολόγου, Νοσηλευτή ή Απόφοιτο Τεχνικής εκπαίδευσης από κλάδο: Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Επιπλοποιίας, Ηλεκτρολογίας & Ηλεκτρονικής
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται να αναφέρεται στο βιογραφικό)
  • Συναφή εμπειρία 2 ετών σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων
  • Εθελοντική εργασία σε σχέση με το αντικείμενο
  • Προηγούμενη εργασιακή απασχόληση με ομάδες εφήβων, εργαστήρια δραστηριοτήτων και ανάπτυξης δεξιοτήτων
  • Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 07/07/2021, τα κάτωθι, με τίτλο «Προκήρυξη για την θέση Φροντιστή-Επιμελητή».

• Βιογραφικό Σημείωμα
  • Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση (Βιογραφικά που θα αποσταλούν χωρίς επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν θα θεωρηθούν έγκυρα και δεν θα συμπεριληφθούν στην διαδικασία αξιολόγησης)

Αν κληθούν σε συνέντευξη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν προς επίδειξη στην επιτροπή συνεντεύξεων τα κάτωθι:

• Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες

Υποψήφιοι που θα κληθούν και θα προσέλθουν στη συνέντευξη, χωρίς τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα συμπεριληφθούν στην τελική διαδικασία αξιολόγησης.

Η ΑΡΣΙΣ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα προσόντα που ζητούνται για κάθε θέση, τα οποία αποτελούν και τα κριτήρια αξιολόγησης του δυνητικού προσωπικού, και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών. Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν μέχρι τις 08/07/2021 και οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης (συνεντεύξεις), θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στις 09/07/2021.

Οι συνεντεύξεις θα λάβουν χώρα στις 12/07/2021.

Για να δείτε την Ιστοσελίδα της ΑΡΣΙΣ και το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης πατήστε εδώ