GreekEnglish (United Kingdom)

fb_greek_share

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης για Αυτοαπασχολούμενους Επιστήμονες

 

kek1

 

 

*οι ωφελούμενοι που λαμβάνουν Κωδικούς Εισόδου στα προγράμματα Τηλεκατάρτισης

θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, οι κωδικοί ενεργοποιούνται έξι (6) ώρες μετά την αποστολή τους με e-mail  

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

 kek1

 

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΥΓΕΙΑ,

ΦΩΤΙΣΗ , ΔΥΝΑΜΗ , ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΩΡΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 700 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ( ΓΙΑΤΡΟΥΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-

ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ) ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΝ

ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΛΤΑ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, ΚΑΙ

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

ΖΗΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Νεα ανακοίνωση 18/04/2020 

 

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΚ Νεφέλη 

θα παραμείνει κλειστό

έως και την Δευτέρα του Πάσχα 20/04/2020.

Θα είμαστε κοντά σας από την Τρίτη 21/04/2020. 

 

Σας ευχόμαστε

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Νεα ανακοίνωση 16/04/2020 

Σας ενημερώνουμε οτι το ΚΕΚ Νεφέλη θα παραμείνει κλειστό τη Μ.Παρασκευή 17/04/2020

μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας το πρωί του Μ. Σαββάτου 18/04/2020.

 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Νεα ανακοίνωση 16/04/2020 

 

Από 15.04.2020 έως και 20.04.2020, θα είναι δυνατή η διόρθωση στοιχείων από τους αιτούντες,  σε «Αιτήσεις Ωφελούμενων Τηλεκατάρτισης (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α)» 

Επισημαίνεται ότι η διόρθωση σε Αίτηση θέτει τη «Δήλωση ΚΑΥΑΣ» σε κατάσταση «Προσωρινή» και η Δήλωση πρέπει να υποβληθεί εκ νέου. Η διαδικασία δεν επηρεάζει την εγγραφή του ωφελούμενου σε πλατφόρμα ΟΣΤΚ και η παρακολούθηση των μαθημάτων συνεχίζεται κανονικά. 

Η Επιτελική Δομή συνιστά στους χρήστες να μην κάνουν άσκοπη χρήση της δυνατότητας αυτής και να μη γίνονται επουσιώδεις διορθώσεις (π.χ ΤΚ, ορθογραφικά λάθη, διευθύνσεις κλπ) αλλά μόνο ουσιώδεις αλλαγές που επηρεάζουν την καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος (ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΒΑΝ). 

Σε κάθε περίπτωση οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την καταχώρηση των στοιχείων και για την ορθή εφαρμογή της δυνατότητας διόρθωσης και η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥΠ δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

logo τηλεκατάρτιση

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Νεα ανακοίνωση 15/04/2020 

 

Τροποποίηση προθεσμιών στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 2/2020

  

Με την με αρ. πρωτ. 351/14-4-2020 απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τροποποιήθηκαν οι εξής προθεσμίες:

 

 • Νέες προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος ωφελουμένων - επιστημόνων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 2/2020

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α - Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 και ώρα 23.59.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β - Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

  

 • Διαδικασία ενεργοποίησης της Επιταγής Κατάρτισης

 

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης, εντός της προθεσμίας ενεργοποίησης της επιταγής κατάρτισης, ήτοι το αργότερο έως την 25/4/2020.

 

 • Εκπαιδευτικοί όροι-Διάρκεια –Λειτουργία Προγράμματος Κατάρτισης

 

Το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης άρχεται το αργότερο την 25η/4/2020 με την υποχρεωτική διαβίβαση των κωδικών πρόσβασης στο Ο.Σ.Τ.Κ. από πλευράς παρόχου κατάρτισης προς τους ωφελούμενους, των οποίων οι επιταγές κατάρτισης έχουν ενεργοποιηθεί και ολοκληρώνεται το αργότερο έως και την 31η/5/2020. Διευκρινίζουμε ότι, όσοι ωφελούμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει την τηλεκατάρτιση τους, ισχύει η ίδια προθεσμία Ολοκλήρωσης της, δηλαδή η 31η /5/2020.

  

logo τηλεκατάρτιση

  

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Νεα ανακοίνωση 10/04/2020 

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ συμμετέχει ως πάροχος κατάρτισης στο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ».

  

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ προσφέρει: 

α) Δωρεάν δικαίωμα παρακολούθησης στον κάθε ωφελούμενο, ενός (1) ακόμη αντικειμένου κατάρτισης, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος 

β) Δικαίωμα παρακολούθησης ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά) στην καινοτόμο πλατφόρμα τηλεκατάρτισης www.lingua-attack.com , για τους ωφελούμενους για διάστημα τριών (3) μηνών  

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Νεα ανακοίνωση 09/04/2020

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ συμμετέχει ως πάροχος κατάρτισης στο «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ».

  

Στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος και προκειμένου να παρέχει στους ωφελούμενους που θα την επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τηλεκατάρτισης σύναψε σύμβαση συνεργασίας με Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης με το όνομα edimitra.gr προσφέροντας στους ωφελούμενους της τα εξής αντικείμενα κατάρτισης:

 

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων GDPR/DPO

 

2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί,

 

3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία,

 

4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου,

 

5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη,

 

6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS) ,

 

7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία Χρήση

 

8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον ,

 

9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας, και

 

10.Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές. 

 

Για να δείτε τα αντικείμενα τηλεκατάρτισης αναλυτικά (πατήστε εδώ)

 

Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας https://www.edimitra.gr/

 

 

logo τηλεκατάρτιση

  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  

Νεα ανακοίνωση

* Επισημαίνεται ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην παρούσα Πρόσκληση εφόσον δεν είναι δικαιούχοι του επιδόματος των 800€

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,

ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ: «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ»

 

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ πρόκειται να υλοποιήσει το «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ».

Η Δράση χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και δύναται να συγχρηματοδοτηθεί εφόσον ολοκληρωθούν οι διαχειριστικές ενέργειες, από το Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία", με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Σκοπός της δράσης είναι πρωτίστως η ενίσχυση των επιστημόνων που εντάσσονται στους έξι (6) βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας με προσόντα και δεξιότητες που αποτελούν εργαλεία για την αναβάθμιση της ποιότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας των συμμετεχόντων.

 

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης (πατήστε εδώή επισκεφθείτε το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ https://elearning.yeka.gr

 

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι η κύρια δραστηριότητά σας να ανήκει σε κάποιον από τους επιλέξιμους ΚΑΔ (πατήστε εδώ)

 

 

Η δράση θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγής κατάρτισης (training voucher) που περιλαμβάνει:

1. υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 100 διδακτικών ωρών θεωρητικού μέρους αποκλειστικά διαμέσου ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, βασισμένο σε σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους, καθώς και

2. πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς, η οποία χορηγείται κατόπιν εξετάσεων, που διεξάγονται μετά από την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του ανωτέρω προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης. (Προαιρετικά)

 

Εκπαιδευτικό Επίδομα

Το επίδομα του ωφελούμενου της δράσης ανέρχεται σε 6,00 ευρώ/ώρα κατάρτισης και συνολικά στο ποσό των 600€ για το σύνολο των 100 διδακτικών ωρών τηλεκατάρτισης.

Το εκπαιδευτικό επίδομα καταβάλλεται τμηματικά σε δύο δόσεις ως ακολούθως:

α) Με την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης του ωφελούμενου, η οποία συνιστά την είσοδό του στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, καταβάλεται προκαταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος, ύψους 400€, με την οποία δύναται ο δικαιούχος να διευκολυνθεί στην τυχόν προμήθεια απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την υλοποίηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης,

β) Με την ολοκλήρωση του προγράμματος τηλεκατάρτισης, δηλαδή με τη συμπλήρωση των 100 διδακτικών ωρών, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, καταβάλλεται το υπόλοιπο του εκπαιδευτικού επιδόματος, ύψους 200€.

 

Διαδικασία υποβολής Αίτησης Συμμετοχής

Κάθε ενδιαφερόμενος εντάσσεται απευθείας στους δυνητικά δικαιούχους της Δράσης, ως εκ της επιχειρηματικής του δραστηριότητας βάσει του κύριου ΚΑΔ της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, όπως ορίζεται από το ΥΠΟΙΚ (παράρτημα Χ). Προκειμένου να συμμετέχει στην παρούσα δράση θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή σε αυτήν, επιλέγοντας υποχρεωτικά ανάμεσα στις εξής εναλλακτικές διαδικασίες:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α

 • Να συμπληρώσει και να υποβάλει ο ίδιος σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr ).
 • Ο ωφελούμενος επιλέγει τον πάροχο κατάρτισης που επιθυμεί υποχρεωτικά μέσα από το Μητρώο Παρόχων και αποστέλλει στον πάροχο αυτόν προτυποποιημένο e-mail σύμφωνα με την πρόσκληση.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 23:59.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β

Να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή του στη Δράση ως ακολούθως:

Nα εξουσιοδοτήσει μέσω τυποποιημένης εξουσιοδότησης, απευθείας τον πάροχο κατάρτισης της επιλογής του.

Για να υποβάλλει η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ την Αίτηση σας θα πρέπει να μας αποστείλλετε:

 

1.Την Εξουσιοδότηση προς τον παρόχο κατάρτισης (συμπληρωμένη με σφραγίδα & υπογραφή) (για να δείτε πατήστε εδώ) 

 

2.Την Αίτηση Συμμετοχής που πρέπει να μας αποστείλετε (συμπληρωμένη) για την υποβολή της Αίτησης σας (για να δείτε πατήστε εδώ)

 

3.Δικαιολογητικά (Σκαναρισμένα) όπως αναφέρονται στην Αίτηση Συμμετοχής παραπάνω.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

 

 

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά τςη πλέον πρόσφατης περιόδου

5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία

8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

10.Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Για να δείτε τα αντικείμενα τηλεκατάρτισης αναλυτικά (πατήστε εδώ).

 

 

Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ και Φαξ: 2310715971 & 2310715241

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Web: www.kek-nefeli.gr

Ο επίσημος ιστότοπος της δράσης είναι https://elearning.yeka.gr

 

 

logo τηλεκατάρτιση

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ανακοίνωση 02/04/2020 

Το ΚΔΒΜ2 Νεφέλη θα συμμετέχει στην υλοποίηση επιδοτούμενου προγράμματος τηλεκατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες

Με βάση τα όσο δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ποσό 600 ευρώ ανά ωφελούμενο θα διατεθεί σε έξι επιστημονικούς κλάδους:

 • Οικονομολόγους
 • Λογιστές
 • Μηχανικούς
 • Δικηγόρους
 • Ανεξάρτητους επαγγελματίες
 • Με έμμισθη εντολή ιατρούς, εκπαιδευτικούς και ερευνητές

Μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ, θα καταβληθεί εκπαιδευτικό επίδομα-αποζημίωση, ύψους 600 ευρώ, για τον Απρίλιο, διά υλοποίησης ειδικού ανοιχτού προγράμματος τηλεκατάρτισης.

Το ποσό αυτό είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο, και φυσικά απολύτως καθαρό χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις, αφορά αποκλειστικά τους παραπάνω επιστήμονες. Η πρώτη δόση των 400 ευρώ θα ξεκινήσει να καταβάλλεται εντός Απριλίου (από 15/4), ενώ τα υπόλοιπα 200 ευρώ θα καταβληθούν, μέχρι τις 30/4.

Το πρόγραμμα θα συντελεστεί με την επιτυχημένη διαδικασία των voucher με απόλυτη διαφάνεια.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ.

 

 

Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσ/νίκης "ΝΕΦΕΛΗ" Δ.Κ. Γέφυρας Δήμου Χαλκηδόνος | Δημοκρατίας 25 | Τηλ 2310 715971 |  Fax 2310 715241 info@kek-nefeli.gr

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies Η χρήση των cookies αποσκοπεί στο να σας προσφέρουμε πιο άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας και μπορούμε να προβούμε σ’ αυτή μόνο αν μας δώσετε τη συγκατάθεση σας. Ακόμα κι αν δεν αποδεχθείτε τη χρήση των cookies, θα πρέπει να κάνουμε χρήση των απαραίτητων cookies, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την εν γένει λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies εδώ και για την Πολιτική προστασίας της ιστοσελίδας μας εδώ
Απαραίτητα Cookies
cookies λειτουργικότητας
cookies επιδόσεων
Περισσότερα : εδώ.