tuv austria hellas LOGO
GreekEnglish (United Kingdom)

fb_greek_share

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

There are no translations available.

Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσ/νίκης "ΝΕΦΕΛΗ" κατανοεί πλήρως τη σημασία προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι αισθάνεστε ασφαλείς στον ιστότοπο μας.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που κάνετε χρήση του ιστότοπου μας και συμμετέχετε στα προγράμματα που διοργανώνουμε.

Η ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, συμμορφούμενοι με τις αυστηρές απαιτήσεις του Ελληνικού Νόμου για την Προστασία Δεδομένων και τις απαιτήσεις του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, μπορείτε να παύσετε την χρήση του ιστότοπου μας.

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων είναι η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσ/νίκης "ΝΕΦΕΛΗ" (εφεξής «το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη»).

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη είναι τα εξής:

- Ταχυδρομική διεύθυνση: Δημοκρατίας 25, Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης, Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας                                                                                                                                          

- Τηλέφωνο - σταθερό: 2310715971

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη έχει ορίσει έναν Υπεύθυνο Επικοινωνίας για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στον οποίο μπορείτε να θέσετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω των ακόλουθων στοιχείων επικοινωνίας:

- Ταχυδρομική διεύθυνση: Δημοκρατίας 25, Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης, Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας           

- Τηλέφωνο - σταθερό: 2310715971

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

 

Με τη χρήση του όρου «Προσωπικά δεδομένα» στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων νοούνται πληροφορίες που σας αφορούν και μας επιτρέπουν να σας ταυτοποιήσουμε, απευθείας ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που μπορεί να διαθέτουμε.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας συλλέγουμε και σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

 

Συλλέγουμε μόνο όσα προσωπικά δεδομένα κρίνονται αναγκαία και πρόσφορα με σκοπό να σας παρέχουμε έναν λειτουργικό ιστότοπο. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

  • Πληροφορίες συσκευής.
  • Πληροφορίες πλοήγησης κατά την επίσκεψη του ιστότοπου μας, Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.
  • Πληροφορίες Τοποθεσίας

 

Σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις ενδέχεται η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων να γίνεται αυτόματα ή και μέσω πληροφοριών που τρίτοι διαβιβάζουν σε εμάς. Ειδικότερα,

 

Συλλογή δεδομένων που συλλέγουμε αυτόματα κατά την επίσκεψη του ιστότοπου μας

 

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να μοιράζεστε δεδομένα τα οποία να σας ταυτοποιούν. Ωστόσο, πληροφορίες σύνδεσης και πλοήγησης και αλληλεπίδρασης με τον ιστότοπο μας συλλέγονται αυτόματα με σκοπό να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστότοπου μας και των υπηρεσιών που παρέχουμε σε εσάς και να βελτιώσουμε την online εμπειρία των χρηστών. Ειδικότερα, σε συμμόρφωση με το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679, ο ιστότοπός μας συλλέγει μια σειρά δεδομένων και πληροφοριών γενικού χαρακτήρα σε κάθε πρόσβαση σας, τα οποία αποθηκεύονται προσωρινά σε αρχεία καταγραφής ενός διακομιστή. Το αρχείο καταγραφής δημιουργείται ως μέρος της αυτόματης καταγραφής που πραγματοποιείται από το ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η συλλογή των ακόλουθων δεδομένων:

 

-Συλλογή δεδομένων Σύνδεσης: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας (όπως το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την διεύθυνση IP, την ημερομηνία και την ώρα πρόσβασης, τον διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείται, τη συνιστώμενη τοποθεσία της διεύθυνσης IP, τον πάροχο της υπηρεσίας διαδικτύου που χρησιμοποιείτε).

 

-Συλλογή Δεδομένων Πλοήγησης: Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και τα στοιχεία στα οποία κάνατε κλικ, προβλήθηκαν από εσάς ή τα οποία προσθέσατε στο καλάθι αγορών σας τη διάρκεια επίσκεψης καθώς και τον σύνδεσμο που σας έφερε στον ιστότοπό μας.

Γενικά, οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται με τη χρήση ψηφιακών αναγνωριστικών, όπως ο αριθμός της συσκευής σας, ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή η διεύθυνση IP σας. Τα αναγνωριστικά αυτά χρησιμοποιούνται για τη διάκριση των πληροφοριών που συλλέγονται από το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας από τις πληροφορίες που συλλέγονται από το πρόγραμμα περιήγησης/τη συσκευή ενός άλλου χρήστη. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική μας για τα cookies.

Σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα αρχεία καταγραφής διακομιστών (server log files), εάν διαπιστωθούν συγκεκριμένες ενδείξεις παράνομης χρήσης.

 

Η συλλογή και αποθήκευση των ανωτέρω δεδομένων είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του ιστότοπου μας προκειμένου να παρέχεται λειτουργικότητα και να προσφέρεται το περιεχόμενό του. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των συστημάτων της τεχνολογίας πληροφοριών μας. Νομική βάση για την επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων αποτελεί το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679.

 

Συλλογή δεδομένων μέσω της φόρμας επικοινωνίας

 

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας συλλέγουμε το όνομα και το e-mail σας με αποκλειστικό σκοπό να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε σας επικοινωνία που μπορεί να αφορά πιθανά σχόλια και παρατηρήσεις σας, τη συμμετοχή σας ή κάθε άλλη πληροφορία που αφορά σε κάποιο πρόγραμμα του Κ.Δ.Β.Μ. 2Νεφέλη αλλά και την άσκηση των δικαιωμάτων σας ως υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, οι πληροφορίες που μας παρέχετε συλλέγονται και αποθηκεύονται από εμάς βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 στοιχείο α του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679. Η επικοινωνία μας καταγράφεται και τα δεδομένα συλλέγονται προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα απόδειξης της επικοινωνίας σύμφωνα με τις νόμιμες απαιτήσεις. Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων θα λαμβάνεται κατόπιν συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας και η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται σε αυτή.

 

Σκοποί για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Το Κ.Δ.Β.Μ. 2Νεφέλη επεξεργάζεται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όταν ο νόμος, μας το επιτρέπει. Γενικά, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο:

  • όταν είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) και τα συμφέροντά σας.
  • όταν πρέπει να συμμορφωθούμε προς μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.
  • όταν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας να το κάνουμε.

Kύριοι σκοποί για τους οποίους επεξεργαζομαστε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι:

  • Διαχείριση δεδομένων πλοήγησης στον ιστότοπο μας.

Η πλοήγηση στον ιστότοπο μας συνεπάγεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δώσει καθώς και των στοιχείων πλοήγησής σας στον ιστότοπο μας όπως π.χ. η διεύθυνση IP, και τις ενότητες του ιστότοπου μας που επισκεφτήκατε. H επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων γίνεται με σκοπό να τη βελτίωση της λειτουργίας και την άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και την ασφάλεια του συστήματος.

  • Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του ιστότοπου μας.

Για την επιδίωξη του νομίμου συμφέροντος μας και για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να αξιολογήσουμε τον τρόπο που οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο μας, να αναπτύξουμε την επιχείρηση μας, να προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας με σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας και για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή, εξατομικευμένη εμπειρία, ενδέχεται να αναλύσουμε και να συνδυάσουμε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τα δεδομένα πλοήγησης και τα δεδομένα που αφορούν τις αλληλεπιδράσεις σας με το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη. Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγονται με σκοπό να βελτιώσουμε τον ιστότοπο μας και τις εφαρμογές μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τεχνολογιών που θέτουν cookies στις συσκευές σας ή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε και να παρέχουμε σε εσάς υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.

  • Διαχείριση επικοινωνίας μέσω του ιστότοπου μας.
  • Απάντηση στην εξάσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, καθώς και σε ερωτήματα και καταγγελίες.
  • Συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωση.
  • Προστασία, εντοπισμός και πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων.
  • Ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

 

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Όταν χρησιμοποιείτε τα εικονίδια κοινωνικών δικτύων, τα δεδομένα σχετικά με την ταυτότητά σας μεταδίδονται αυτόματα σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα.            

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας (δεδομένα πλοήγησης και σύνδεσης) μας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους αποδέκτες.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρες δεν πραγματοποιείται ή δεν προβλέπεται επί του παρόντος.

Για την απάντηση στα διάφορα αιτήματα και ερωτήσεις που μας υποβάλλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι ίδιοι μας αποστείλατε σε συνεργάτες μας και τρίτους παρόχους υπηρεσιών μηχανογράφησης και διαχείρισης ιστοσελίδων.

Σε κάθε περίπτωση διασφαλίζουμε ότι οι εταιρίες αυτές, στις οποίες αναθέτουμε την παροχή υπηρεσιών, λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Γι’ αυτόν τον λόγο, συμφωνούμε ως προς συγκεκριμένα μέτρα προστασίας δεδομένων με τις εν λόγω εταιρείες και παρακολουθούμε τα μέτρα αυτά σε τακτική βάση.       

Οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα μεριμνούμε ώστε να δεσμεύονται να μην προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης.

Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη δεν διαθέτει προς πώληση ή άλλως διαβιβάζει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, διατηρούμε το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσουμε τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

 

Διάρκεια τήρησης και ακρίβεια των δεδομένων

 

Τα δεδομένα σας διατηρούνται για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο αποθηκεύονται ή για όσο χρόνο υποχρεούμαστε από το νόμο. Για τον προσδιορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης δεδομένων σας εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση των δεδομένων σας τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των δεδομένων σας, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, αν είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές υποχρεώσεις.

Σε γενικές γραμμές, τα δεδομένα πλοήγησης διατηρούνται για διάστημα 6 μηνών προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για τεχνικούς ή άλλους νομικούς λόγους..

Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας του ιστότοπου μας θα διαγράφονται από εμάς αφότου ολοκληρωθεί η επικοινωνία μας και αφότου επιλυθεί οριστικά κάθε αίτημα σας.

Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί ειδική διαδικασία διαγραφής/καταστροφής των προσωπικών δεδομένων που θα πρέπει να διαγραφούν (βλ. δικαιώματα υποκειμένων).

 

Συναίνεση υποκειμένων και ανάκληση της

 

Με τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου του Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη μας δηλώνετε πως συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

 

Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη μπορεί να προβεί σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο σε περίπτωση που έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση σας.

Βέβαια, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή:

- μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

- μέσω ταχυδρομείου: Δημοκρατίας 25, Δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης, Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας

Δεν υπάρχει δυνατότητα απεγγραφής από ορισμένα ενημερωτικά μηνύματα που είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στα προγράμματα μας και τη λειτουργία του ιστότοπού μας.

 

Δικαιώματα υποκειμένων

 

Στα πλαίσια του Γενικού Κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και το δικαίωμα πρόσβασης σ’ αυτά.

Επίσης, έχετε το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να λάβετε (δικαίωμα στη φορητότητα) τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα μεταβιβάσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς καμία αντίρρηση μας.

Μπορείτε, επίσης, να προβάλετε εναντίωση κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς ανά πάσα στιγμή και ανέξοδα, χωριστά για κάθε δίαυλο επικοινωνίας και με ισχύ για το μέλλον καθώς και στη δημιουργία των εξατομικευμένου προφίλ χρήσης.

Για τους ανωτέρω σκοπούς τυχόν αίτημά του υποκειμένου θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς το Κ.Δ.Β.Μ. 2 στο e- mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Σε περίπτωση αιτήματος σας, έχουμε την υποχρέωση γνωστοποίησης όσον αφορά την διόρθωση ή τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή τον περιορισμό της επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας, στο οποίο υποχρεούμαστε να απαντήσουμε αιτιολογημένα.

Κατόπιν κάθε αιτήματος υποχρεούμαστε να σας απαντήσουμε εντός μηνός από την κατάθεση αυτού. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον κρίνεται αναγκαίο λόγω της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Σε περίπτωση καθυστέρησης απάντησης επί του αιτήματος έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε, για τους λόγους που δεν ενεργήσαμε.

 

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων παιδιών

 

Δεν προβαίνουμε σε συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων που ανήκουν σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 χρόνων.

Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, οι πληροφορίες αυτές θα διαγραφούν το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν συλλεχθεί πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, ενημερώστε μας στο email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Πολιτική cookies του ιστότοπου μας

 

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies βάσει του άρθρου 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679. Το συμφέρον μας για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας πρέπει να θεωρείται ως έννομο, κατά την έννοια της προαναφερθείσας διάταξης.

  1. Τι είναι τα cookies

Το cookie («μπισκότο») είναι ένα μικρό σύνολο δεδομένων, που μία ιστοσελίδα δύναται να αποθηκεύσει στον υπολογιστή ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Το cookie επιτρέπει στην ιστοσελίδα να «θυμάται» τις ενέργειές σας κατά την περιήγησή σας σε αυτήν. Αν και η πλειοψηφία των φυλλομετρητών (browsers), όπως λόγου χάρη ο Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari και Opera, υποστηρίζουν τη χρήση cookie, εντούτοις ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το φυλλομετρητή του να μην αποδέχεται cookies ή να διαγράψει αυτά εκ των υστέρων.

 

  1. Ποια είναι

Τα cookies στον παρόντα Ιστότοπο μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής:

  • Απολύτως αναγκαία cookies, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών του Ιστότοπου. Αυτά τα cookies σάς επιτρέπουν να περιηγείστε στον Ιστότοπο και να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες που έχετε ζητήσει, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές του Ιστότοπου. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιτρέπουν τη λειτουργία αυτού του Ιστότοπου.
  • Cookies απόδοσης, τα οποία συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούν αυτόν τον Ιστότοπο οι επισκέπτες του. Αυτά τα cookies μάς επιτρέπουν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν στον Ιστότοπο παρέχοντάς μας πληροφορίες σχετικά με το ποιες σελίδες επισκέπτονται, τον χρόνο που αφιερώνουν στον Ιστότοπο, καθώς και οποιαδήποτε προβλήματα που αντιμετώπισαν, όπως λανθασμένα μηνύματα. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε τη λειτουργία του Ιστότοπου.
  • Cookies λειτουργικότητας, τα οποία βελτιώνουν την εμπειρία σας σε σχέση με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies μπορούν, για παράδειγμα, να θυμούνται πληροφορίες, όπως το όνομα του χρήστη, τη γλώσσα ή την προτίμηση γεωγραφικής θέσης. Αυτά τα cookies μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, όπως παρακολούθηση ενός βίντεο, σχολιασμό σε ιστολόγιο ή αλληλεπίδραση με υπηρεσίες τρίτου, όπως δυνατότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με το να θυμάται τις επιλογές σας, βοηθά τον Ιστότοπο να παρέχει βελτιωμένες και πιο προσωπικές δυνατότητες.

 

  1. Πως τα χρησιμοποιούμε

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies βάσει του άρθρου 6, παράγραφος 1 στοιχείο στ του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679. Το συμφέρον μας για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας πρέπει να θεωρείται ως έννομο, κατά την έννοια της προαναφερθείσας διάταξης. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στην τερματική συσκευή σας, δεν περιέχουν ιούς, προγράμματα τύπου Δούρειος Ίππος (trojan) ή άλλα επιβλαβή προγράμματα. Στο cookie συγκεντρώνονται πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν κάθε φορά σε συνάρτηση με τη συγκεκριμένη τερματική συσκευή που χρησιμοποιήθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε άμεση γνώση της ταυτότητας σας μέσω αυτών. Η χρήση των cookies αποσκοπεί αφενός στο να σας προσφέρουμε πιο άνετη χρήση. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies συνεδρίας, για να αναγνωρίσουμε ότι έχετε ήδη επισκεφτεί επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας. Αυτά διαγράφονται αυτόματα μόλις εγκαταλείψετε την ιστοσελίδα μας. Πέραν αυτού χρησιμοποιούμε προσωρινά cookies με σκοπό την ευκολία χρήσης, τα οποία αποθηκεύονται για καθορισμένο χρονικό διάστημα στην τερματική συσκευή σας. Αν επισκεφτείτε εκ νέου τη σελίδα μας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, αναγνωρίζουμε αυτόματα ότι μας έχετε ήδη επισκεφτεί, σε ποιες καταχωρίσεις/ ρυθμίσεις προβήκατε, προκειμένου να μην είναι απαραίτητο να προβείτε ξανά στις ίδιες ενέργειες.

 

  1. Πώς να τα ελέγξετε ή να τα διαγράψετε

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες

 

Ο παρών δικτυακός τόπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη για τους όρους προστασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν. 

                                                                                                              

Ασφάλεια δεδομένων

 
Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη εφαρμόζει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας (συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών κρυπτογράφησης, ανωνυμοποίησης ή και ψευδονυμοποίησης όπου κρίνεται απαραίτητο) προκειμένου να αποτρέψει την απώλεια, μεταβολή, αποκάλυψη και χρήση ή προσπέλαση των δεδομένων σας με μη νόμιμο τρόπο. Επιπλέον, περιορίζουμε την συλλογή, επεξεργασία και πρόσβαση στα δεδομένα σας σε όσους εργαζομένους, και άλλους τρίτους απαιτείται προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους. Όλοι οι εργαζόμενοι μας επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας.

Για τυχόν παραβίαση των δεδομένων σας το Κ.Δ.Β.Μ. 2 Νεφέλη θα ειδοποιεί εσάς και κάθε αρμόδια αρχή για οποιαδήποτε παραβίαση όταν υποχρεούμαστε από το νόμο να το κάνουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Εάν έχετε μια ερώτηση ή μια καταγγελία σχετικά με την πολιτική αυτή, τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων


Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εάν ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση:
http://www.dpa.gr/

 

 

Αλλαγές στην πολιτική

 

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπο μας ή επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 23/05/2018 .

Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσ/νίκης "ΝΕΦΕΛΗ" Δ.Κ. Γέφυρας Δήμου Χαλκηδόνος | Δημοκρατίας 25 | Τηλ 2310 715971 |  Fax 2310 715241 info@kek-nefeli.gr

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies Η χρήση των cookies αποσκοπεί στο να σας προσφέρουμε πιο άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας και μπορούμε να προβούμε σ’ αυτή μόνο αν μας δώσετε τη συγκατάθεση σας. Ακόμα κι αν δεν αποδεχθείτε τη χρήση των cookies, θα πρέπει να κάνουμε χρήση των απαραίτητων cookies, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την εν γένει λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies εδώ και για την Πολιτική προστασίας της ιστοσελίδας μας εδώ
Απαραίτητα Cookies
cookies λειτουργικότητας
cookies επιδόσεων
Περισσότερα : εδώ.